Poboljšajte razred energetske potrošnje vaše zgrade najmanjim ulaganjima.
Ako ste zainteresirani za termoizolaciju starih prozora novim termo-izo-staklom, obratite nam se na telefon ili e-mail.

telefon-vlavo 099 431 21 44
infomail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Usluge

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA ZAMJENE STARIH STAKALA


Zamjena starih stakala na drvenoj ili PVC stolariji, izvodi se specijalnim PVC profilima. Stakla je potrebno zamijeniti i na novim prozorima ukoliko se rose, magle ili je vidljivost kroz njih oslabljena na bilo koji drugi način.


Ovaj sistem montaže novih stakala pomoću specijalnih PVC profila se javio kao alternativa zamjeni kompletne stolarije i to uglavnom u slučajevima gdje je konstrukcija stare stolarije još uvijek kvalitetna.


Ovaj sustav renoviranja stolarije omogućuje vrlo brzo, efikasno i financijski dostupno poboljšanje tehničkih parametara već postojeće stolarije. Ova metoda je posebno pogodna za renoviranje povijesnih zgrada na kojima je potrebno zadržati postojeću stolariju.


Postupak zamijene stakala

 

rez okna1rez okna

 

Ova revolucionarna metoda zamijene jednostrukog stakla za termo-izo-staklo (br.1), je moguća ugradnjom specijalnog PVC okvira (br.2) u postojeći prozorski okvir (br.3).


Postupak se izvodi bez zahtjevnog odstranjivanja starog zastakljenja (br.4). Kod prozora „krilo na krilo" ostaje postojeće unutarnje staklo u okviru (br.6) i eventualno prozorska prozorska roleta (br.5). Ugradnjom dodatnih, kvalitetnih silikonskih brtvi, ova metoda je vrlo efikasna i financijski vrlo prihvatljiva.

 

Štoviše, izvodi se bez bilo kakvih građevinskih intervencija (rušenje, popravci...), te u bilo koje doba godine, u vrlo kratkom vremenu i na licu mjesta.